03 / 464 06 00
Bezoek ons tentoonstellingspark

Maak een afspraak

Ringlaan 62

2240 Zandhoven

Een tuinhuis met overkapping – heerlijk loungen in de tuin

De zomer loert om de hoek. Voor u het goed en wel beseft, is het warmste seizoen van het jaar weer daar. Dat betekent dat we met z’n allen, naar goede gewoonte, heel wat tijd gaan doorbrengen in onze tuinen. Gemoedelijk aperitieven met vrienden, lekker barbecueën en natuurlijk nagenieten tot laat op de avond … Het hoort er allemaal bij. Wilt u graag uw tuin helemaal in gereedheid brengen voor het buitenseizoen? Dan is een tuinhuis met overdekt terras een slimme zet. Zo’n overkapping staat garant voor een supergezellige zomer!

Onbeperkte mogelijkheden

Een tuinhuis met overkapping komt altijd van pas. Zeker als je tuin naar het zuiden is gericht, biedt een overdekt terras de nodige koelte. Buiten werken op je laptop? Of in de schaduw een goed boek lezen? Kan perfect. Daar hoeft het trouwens niet op te houden.

Het overdekt terras kan optioneel ook voorzien worden van schuivende glaspanelen zodat u geen last heeft van een regenbui of wind. Ook in de tussenseizoenen kan u zo van de ruimte gebruik maken, eventueel met een klein verwarmingselement.

Een overdekt terras biedt de nodige koelte
Een overdekt terras biedt de nodige koelte
houten woonunit

U kan de ruimte onder de terrasoverkapping ook inrichten als een hippe loungehoek, zodat u en uw gasten helemaal tot rust kunnen komen tijdens het volgende tuinfeest. Handiger dan elke keer de partytent buiten te halen, toch?

Ook een jacuzzi of een buitenkeuken behoren tot de mogelijkheden. Zo ziet u maar: een tuinhuis met overkapping ontsluit heel wat leuke extra’s voor uw tuin.

Tuinhuis met overdekt terras op maat

IBC is gespecialiseerd in houtconstructies, zowel in standaarduitvoeringen als op maat. Daarin kunnen we trouwens heel ver gaan. Heeft u specifieke voorkeuren wat betreft de vorm of afmetingen voor uw bijgebouw? Wij helpen u graag om uw ideeën en wensen om te zetten naar de realiteit. Zowel de dakhelling, zijgevelhoogte en dakoversteken zijn individueel te bepalen.

Goed om weten: al het hout dat we gebruiken, wordt vooraf gedrenkt in een zwam- en insectenwerend product, zodat u lang kunt genieten van de constructie. Uiteraard kunnen wij ook de fundering en de montage voor onze rekening nemen.

Bij ons bepaalt u zelf uw dakhelling, zijgevelhoogte en dakoversteken
Bij ons bepaalt u zelf uw dakhelling, zijgevelhoogte en dakoversteken

Zomerklaar? Zomeren maar!

Wees er op tijd bij als u deze zomer maximaal van uw tuin wilt genieten. Richt de ruimte onder de overkapping in naar believen – zo rest u niets anders dan tijdens de zomermaanden heerlijk te loungen en te ontspannen …

Roel Schuerwegen

roel@ibc.be

Ik zit zelf al meer dan 20 jaar in houtbouw en heb doorheen mijn carrière vele innovaties binnen de sector van dichtbij meegemaakt. IBC is dan ook een voorloper in het toepassen van die nieuwe technieken en houtbouwmethodes. Het is mijn passie om klanten verder te helpen in hun zoektocht naar hun houten droomwoning!