Ons team van houtbouw experten beantwoordt graag al uw vragen over onze houtbouw woningen, chalets en bijgebouwen.
Maandag - Zondag 12:30 - 17:30

Ook open op feestdagen

03 / 464 06 00

info@ibc.be

Tentoonstellingspark

Ringlaan 62, 2240 Zandhoven

Heerlijk relaxen bij het zwembad met een poolhouse in hout

Droomt u ook van een stijlvol plekje om te genieten bij het zwembad? Al aan een poolhouse in hout gedacht? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en bieden niet alleen een oase van rust vlakbij uw zwembad, maar tevens de nodige opslagruimte voor tuin- en zwembadspullen. Met de inrichting kunt u heel ver gaan, tot zelfs een badkamer en een living of relaxruimte toe! Mooi meegenomen: geen natte voeten meer binnen na een deugddoende zwembeurt …

Optioneel kunnen ook een sauna en zelfs een buitenkeuken en sanitair worden voorzien. Een poolhouse is in feite uw huis buitenhuis.

Zomeren in de tuin

De hele zomer lang verpozen in de tuin en aan het zwembad, we dromen er allemaal van. Waarom dan ook niet investeren in een houten poolhouse? Zo kunt u met uw gezin optimaal genieten, op elk moment van de dag. Afkoelen in het zwembad, zalig zonnebaden, gezellig tot rust komen in (en rond) het poolhouse en … herhaal! Barbecuetijd? Nog snel een douche in het poolhouse en dan snel aanschuiven op het terras en de hele avond volop smullen en van elkaars gezelschap genieten … Een zaligheid!

Een poolhouse in hout kan trouwens niet alleen ‘s zomers dienen. U kunt het ook inrichten als een ‘mini-huisje’ en volledig isoleren, zodat het ook in de winter kan worden gebruikt.

Houten poolhouse op maat

Een poolhouse in hout staat perfect in elke tuin. Meer nog: een degelijk en aantrekkelijk bijgebouw in hout is een absolute meerwaarde! Poolhouses zijn te verkrijgen in standaardmodellen, maar uiteraard ook volledig afgewerkt op maat. Waar poolhouses vroeger eerder als berging dienden voor onder meer de technische installatie en de zwembadpompen, worden ze almaar vaker aanzien als volwaardige leefruimte. De vormgeving en indeling kiest u helemaal zelf, zodat uw houten poolhouse al de nodige functionaliteiten biedt.

Zowel een klassieke als een moderne uitstraling zijn perfect mogelijk.

Poolhouse uitbreiden?

Een houten poolhouse kan perfect worden gecombineerd met een carport, bergruimte of overdekt terras. Zo beleeft u er nog meer plezier aan! Goed om weten: als uw poolhouse niet groter is dan 40 m², bent u vrijgesteld van de vergunningsplicht, ten minste als de constructie op een plaats komt waar deze anders ook vergund zou worden. Dat bespaart u heel wat kosten!

Op zoek naar voorbeelden en (prijs)advies? Wij staan u graag te woord en uiteraard kunt u altijd een bezoekje brengen aan ons tentoonstellingspark.

Share
Roel Schuerwegen

roel@ibc.be

Ik zit zelf al meer dan 20 jaar in houtbouw en heb doorheen mijn carrière vele innovaties binnen de sector van dichtbij meegemaakt. IBC is dan ook een voorloper in het toepassen van die nieuwe technieken en houtbouwmethodes. Het is mijn passie om klanten verder te helpen in hun zoektocht naar hun houten droomwoning!

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website