03 / 464 06 00
Bezoek ons tentoonstellingspark

Maak een afspraak

Ringlaan 62

2240 Zandhoven

Houten clublokalen

IBC Massieve houtbouw te Zandhoven > Houten clublokalen

IBC bouwt uw clublokalen en droomprojecten in hout!

Een groot deel van de sportclubs en verenigingen in België heeft een eigen clublokaal. Een houten clublokaal is vaak zelfs de beste optie!

Elk clublokaal dat we bij IBC bouwen is volledig personaliseerbaar met, bijvoorbeeld, douches, een cafetaria, sanitair, een feestzaal, enzovoort.

U heeft zelfs de mogelijkheid om uw clublokaal te voorzien van een flexibele wand waarmee u desnoods uw lokaal kunt vergroten voor feestjes!

Maar we beseffen ook dat clubs en verenigingen niet altijd de grootste budgetten hebben. Daarom zijn er verschillende manieren waarop IBC het kostenplaatje drukt voor u.

Ten eerste leveren we elk clublokaal als zelfbouwpakket. IBC zal altijd de coördinatie van uw bijgebouw verzorgen, maar u kunt gerust enkele sterke handen optrommelen om het clublokaal mee op te bouwen. Dat scheelt op de eindrekening.

Maar u mag ook bevriende zelfstandigen inschakelen voor de faciliteiten van uw clublokaal. Is de voorzitter loodgieter van beroep? Laat hem dan gerust het sanitair voor zijn rekening nemen. 

Kortom, de houten clublokalen van IBC zijn volledig personaliseerbaar. Maar als u slim omgaat met de constructie ervan, merkt u dat niet in de prijs.

Contacteer ons en samen bespreken we uw houten clublokaal!

Interesse in houtbouw voor uw droomwoning? Laat het ons weten!