03 / 464 06 00
Bezoek ons tentoonstellingspark

Maak een afspraak

Ringlaan 62

2240 Zandhoven

Houten chalets

Aangenaam wonen

IBC’s houten chalets op maat hebben heel wat in huis

Een houten chalet bouwen betekent onweerstaanbare charme & een zalig vakantiegevoel. Het is schoonheid en duurzaamheid in 1 huis. 

Chalets van IBC bouwen we volledig op uw maat, of het nu een vakantiehuisje in de Ardennen of een tweede woning op recreatiegrond is. Voor uw chalet maken we gebruik van duurzaam FSC-hout. Dat wil zeggen dat we voor elke boom die we gebruiken, er minstens 1 planten. 

Daarnaast geniet u bij IBC van topkwaliteit. Wij bouwen uw chalet volgens de ATG-kwaliteitsgarantie en de eisen van het CE-certificaat.

Meer over onze kwaliteitsgarantie vindt u hier.

Uw chalet bouwen? Daar zetten we graag een boompje over op!

Als vakantiehuisje of een chalet of blokhut om in te wonen, het is steeds een plek om op een aangename manier te genieten van rust en natuur.

Dankzij onze ervaring in chaletbouw en massieve houtbouw hebben we een enorme knowhow opgebouwd en maken we de houten chalet van uw dromen. We zouden uren kunnen uitweiden over houtbouw en chaletbouw, ons vak is dan ook onze passie.

Maar in dat geval nodigen we u liever uit voor wat koffie en een gezellig gesprek!

Interesse in houtbouw voor uw droomwoning? Laat het ons weten?

Chaletbouw, daar zetten we graag een boompje over op!

Van kant-en-klare chalet bouwpaketten tot een chalet op maat.

Als vakantiehuisje of een chalet of blokhut om in te wonen, het is steeds een plek om op een aangename manier te genieten van rust en natuur. Dankzij onze ervaring in chaletbouw en massieve houtbouw hebben we een enorme knowhow opgebouwd en maken we de blokhut van uw dromen. We zouden uren kunnen uitweiden over houtbouw en chaletbouw, ons vak is immers ook onze passie.