03 / 464 06 00
Bezoek ons tentoonstellingspark

Maak een afspraak

Ringlaan 62

2240 Zandhoven

Houten bijgebouwen

Functioneel prachtig
IBC Massieve houtbouw te Zandhoven > Houten bijgebouwen

U bent van plan om uw woning uit te breiden met een of meerdere houten bijgebouwen. U zoekt uitstraling, stijl en een match met de look and feel van uw woning. 

Misschien heeft u al een zeker plan in gedachten. U weet waar het moet komen, welke afmetingen het houten bijgebouw moet hebben en voor welk doel u het wenst te gebruiken. 

Heeft u nog geen concreet plan? Geen probleem. IBC heeft al decennia ervaring met houten bijgebouwen op maat te ontwerpen en monteren. Bekijk de houten bijgebouwen die u interesseren en contacteer ons voor een verkennend gesprek!

Maar welke houten bijgebouwen plaatsen wij zoal?

De houten bijgebouwen van IBC

Tuinhuizen

Houten bijgebouw tuinhuis

Goed tuinmateriaal hang je graag onder een afdak, vrij van weer en wind. Een houten tuinhuis op maat gaat dankzij onze houtbehandeling en bouwwijze levenslang mee én we plaatsen het in een mum van tijd.

Garages

Houten bijgebouw garage

U draagt graag zorg voor uw wagen. Zonder garage wordt uw wagen blootgesteld aan regen, hagel en andere grillen van de natuur, wat de uitstraling niet ten goede komt. Bij IBC bouw je garages zo groot of klein als je zelf wilt.

Carports

Houten bijgebouw carport

Is een garage wat veel van het goede en is een houten overkapping meer dan voldoende voor uw wagen? De houten carports van IBC zijn alleszins een kwalitatief alternatief. U kunt een carport zelfs als overdekt terras gebruiken!

Poolhouses

Houten bijgebouw poolhouse

Een poolhouse kan veel doeleinden hebben. U kunt het gebruiken als poolhouse, maar ook als buitenkeuken, of zelfs als sauna. Hoe dan ook: met een houten poolhouse kunt u relaxen in stijl en gezelligheid.

Clublokalen

Houten bijgebouw clublokaal

Als club heeft u een uitvalsbasis nodig. Een plek waar u samen kunt zijn met andere leden van uw club. Een houten clublokaal kunnen we snel plaatsen met alle nodige voorzieningen, zoals sanitair en een mobiele scheidingswand.

Paardenstallen

Houten bijgebouw paardenstal

Paarden zijn nobele dieren die u het liefst van al een comfortabele, maar robuuste stal geeft. Een paardenstal uit massief hout overleeft de klap van een paardenhoef met gemak en geeft uw dieren al het comfort dat ze nodig hebben.