03 / 464 06 00
Bezoek ons tentoonstellingspark

Maak een afspraak

Ringlaan 62

2240 Zandhoven

Ga voor een houten tuinhuis op maat!

Een tuin zonder tuinhuis, dat is als een café zonder bier: het kan perfect, maar what’s the point? Een tuinhuis is bijzonder handig om tuingereedschap of tuinmeubilair in onder te brengen. Want zeg nu zelf: gereedschappen laat u niet graag in huis rondslingeren. En de barbecue of grasmaaier al helemaal niet – dat zorgt alleen maar voor plaatsgebrek in het berghok of de garage. Als u op zoek bent naar een tuinhuis, laat er dan meteen eentje op maat maken. Een houten tuinhuis op maat is namelijk echt een topper in je tuin.

Waarom houten tuinhuizen?

Hout is een erg dankbaar materiaal waar u verschillende richtingen mee uit kunt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten poolhouse of een houten clubhuis? Ook houten bijgebouwen zijn tegenwoordig erg populair, hetzij als hobbyruimte, hetzij als tuinkantoor of muziekstudio. U kunt ervan op aan: houten tuinhuizen staan garant voor topkwaliteit, gaan jarenlang mee en passen bovendien mooi in elk soort tuin. Meer nog, de natuurlijke uitstraling van hout is een meerwaarde voor elke tuinomgeving!

Houten tuinhuis met overkapping
Houten tuinhuis met overkapping

Alle massieve tuinhuizen die we opleveren, worden trouwens behandeld in onze drenkinstallatie. Wat inhoudt dat we een preventieve bescherming voorzien in het hout ter bescherming tegen zwammen, larven en houtaantastende insecten. Kiest u tevens voor een afwerking in een onderhoudsvrije houtsoort? Dan hoef je de constructie nooit meer te verven of oliën!

Houten tuinhuizen op maat: alles kan

Met een houten tuinhuis kunt u echt alle richtingen uit. Helemaal op maat gemaakt voor een perfecte integratie in uw tuin? Kan perfect! Ook wat betreft afwerking heeft u de nodige vrijheid. Ramen en deuren, het dak, de afmetingen … U beslist. Een tuinhuis op maat kan trouwens perfect worden uitgerust met de nodige extra’s die aansluiten bij uw individuele behoeften. Dat is met standaarduitvoeringen wel even anders. Met andere woorden: als u op zoek bent naar keuzevrijheid, moet u gaan voor een tuinhuis op maat.

Exclusieve houten tuinhuizen

Houten tuinhuis op maat
Houten tuinhuis op maat

Heeft u een ongezien concept in gedachten, maar weet u niet goed hoe te beginnen aan de uitvoering? Wij staan u graag bij met de realisatie van uw houten tuinhuis op maat, met de afwerkingsmaterialen en indeling die u voor ogen heeft. Zo is uw tuinhuis 100% zoals u het hebben wil, zowel langs buiten als langs binnen. Aarzel trouwens niet om ons tentoonstellingspark te bezoeken om de nodige inspiratie op te doen.

Roel Schuerwegen

roel@ibc.be

Ik zit zelf al meer dan 20 jaar in houtbouw en heb doorheen mijn carrière vele innovaties binnen de sector van dichtbij meegemaakt. IBC is dan ook een voorloper in het toepassen van die nieuwe technieken en houtbouwmethodes. Het is mijn passie om klanten verder te helpen in hun zoektocht naar hun houten droomwoning!